Vnweblogs gặp lỗi không tương thích trình duyệt cũ sau khi nâng cấp

Xin chào toàn thể các thành viên Vnweblogs

Sau khi Vnweblogs được nâng cấp vào ngày 24/02 bộ công cụ soạn thảo mới của Vnweblogs không hiện không tương thích với các trình duyệt cũ cụ thể là Firefox 2.x và IE5 IE6 IE7.

Hiện tại admin đang tìm cách khắc phục lỗi này và hy vọng sẽ có bản vá lỗi sau ít ngày nữa. Cách giải quyết duy nhất hiện nay là nâng cấp trình duyệt lên phiên bản mới nhất là IE8 hoặc Firefox 3.x

Thân mến

Admin

Assignment Writing Services

Assignment Writing Services

This is the simplest blogs I have ever study. You've got several insane abilities right here, man. I just consider that you really do not lose your fashion since you're simply one a few of the coolest writers available. Make positive you continue the best paintings due to the fact the web wishes you spreading the phrase.

mytmobile

mytmobile

T-Mobile is a national provider of wireless voice, messaging, and data services. Bạn có thể đăng nhập tới My T-Mobile tài khoản để lấy các truy cập online.

mytmobile login   |
t mobile login

slimchocolate

Đánh giá tiêu cực cho rằng Chocolate Slim chỉ gây lãng phí tiền. Chúng bắt nguồn từ đâu?

Chocolate Slim – Ý kiến. Chúng tôi đã tìm thấy rất nhiều người đã sử dụng sôcôla và muốn chia sẻ với chúng tôi ý kiến của ông về chủ đề này. Những người xem xét các sản phẩm trong 98% đã có những kết quả tốt qua việc sử dụng thường xuyên. Các hiệu ứng cực kỳ nhanh chóng khuyến khích thậm chí nhiều hơn để cố gắng làm việc như là sản phẩm ngon nhất để giảm cân. Cho ý kiến, hầu hết phụ nữ đều thích thú với hương vị của thức uống và nói họ chưa bao giờ cảm thấy ngon như vậy khi uống sô cô la giảm cân. phiên bản in Cuối cùng tôi phát hiện ra được sự giúp đỡ từ một diễn đàn: Chocolate Slim. Ý kiến của người dùng khác rất tốt, nên tôi vào trang web của nhà sản xuât và mua chocolate slim. Sau vài ngày sử dụng, tôi đã thấy những hiệu quả tốt, tôi cảm thấy tốt hơn, tôi muốn được thức dậy vào sáng sớm, nhiều năng lượng, khát khao được sống đã trở lại, như thể chưa cố chuyện gì xảy ra với cơ thể của tôi. http://chocolateslim-in-vietnam.com/

johanseena

jakson

Really great post, Thank you for sharing This knowledge.Excellently written article, if only all bloggers offered the same level of content as you, the internet would be a much better place. Please keep it up!   coursework writing service

best essay

best essay

Asking questions with a yes/no answer can be the starting point of a good discussions, but only if there is a follow-up question that calls for explanation or substantiation. Otherwise, yes/no questions tend to be conversations-stoppers. By the same token, discussions can stall if the instructor's questions are overly leading, i.e., if there is clearly an answer the instructor wants, and the students' task is simply to guess it, rather than to think for himself.

xbox live membership codes

redeem xbox live code

The Xbox Live Gold and Gift Card Code Generator allows you to create unlimited codes. This script is an easy way to find new Xbox card codes online without the hassle of surveys or risk of viruses from downloading a code-gen program.

https://www.xboxliveplayers.com/

Will

damian

Well according to the courseline which I contain this seems to look perfect thing, I'm really in love with the way they have explaines things not complicating things just trying to make things easy and smooth, I write my coursework online and have to admit its easy thing.

MashaRal

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot captcha. Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

phim sex

mayıs

Sau khi Vnweblogs được nâng cấp vào ngày

Đỗ Bích Thúy

Cái blog của tôi cũng không sử dụng được các chức năng quản trị thông thường: up ảnh tách trang bằng liên kết "xem tiếp". Tại sao vậy Admin ơi?